Minion 3 Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 (edytowane) Nick: KerULink do SSów: - Wycinek z konsoli(bez IP)*:[CSC]-------------------------------------[CSC] ||| Zostales zbanowany! ||| Nick: KerU ||| IP: - ||| Steam ID: STEAM_1:0:2042515857 ||| Powod: MultiHack ||| Nalozono: 31.08.2017 - 19:30:10 ||| Czas bana: zawsze ||| Mapa: map ||| Pozostalo: ||| Ban wygasa: Nigdy [CSC]--------------------------------Serwer: Cod Mod 350 lvl cs 1.6 Link do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/bans/56787.html Dostałem bana za multihack, którego nawet nie miałem.... Edytowane 31 Sierpnia 2017 przez Minion Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black-Hunter 238 Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Przykro mi ale nie mogę rozpisać dema z powodu ograniczeń systemowych nie mogę wchodzić na forum na komputerze. Miałem podejrzenia co do Ciebie (nie tylko ja). Chciałbym cię serdecznie przeprosić i poprosić o UB następnym razem poczekam dłużej niż 3 rundy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi