camelovsKy 1 Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Proszę o nie zamykanie owego tematy i przejrzenie jeszcze raz demka profesjonalnym okiem. Wchodzę do gry po 2 latach przerwy w grze i dostaje bana za no recoila dodam iż pierwszy raz w mojej karierze gajmingu. Nie używałem nie używam i nie mam zamiaru używać wspomagaczy bo zabiera przyjemność gry. Wiem ze to puste słowa ale proszę o jeszcze raz rozpatrzenie prośby o ub. Jestem zszokowany całym zajściem. O ile dobrze pamietam miałem chyba perk co zmniejsza rozrzut broni. Dzieki za wyrozumiałość. Nick: camelovy Link do SSów: ni ma Wycinek z konsoli(bez IP)*: [CSC]-------------------------------------[CSC] ||| Zostales zbanowany! ||| Nick: camelovy ||| IP: 91.232.47.254 ||| Steam ID: STEAM_ID_LAN ||| Powod: NoRecoil ||| Nalozono: ||| Czas bana: zawsze ||| Mapa: map ||| Pozostalo: ||| Ban wygasa: Nigdy [CSC]------------------------------- Serwer: cod Link do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/bans/56747.html Edit Nie pisze o eleminatorze tylko *ogranicznik rozrzutu*. Na cs_wiocha wydaje mi sie ze miałem owy perk. Nie mogę odpalić dema Bo nie mam jak. edit. Jak nie ma owego perku? To albo grałem i byłem nietrzeźwy albo nie dowidze. W nazwie perku miałem ewidentnie napisane jasno: OGRANICZNIK ROZRZUTU. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 (edytowane) Jako admin banujacy oświadczam, że nie miałeś perku "Eliminator rozrzutu". Inaczej bym nie nakladal bana bo to by był freeban = utrata admina. Poza tym ten perk eliminuje rozrzut tzn pocisk trafia tam gdzie celujesz a na demku tego nie widać. Widać tylko jego ograniczenie a na to perku nie ma. Dziękuję. Czy ja jestem głupi czy pisze nie wyraźnie TAKIEGO PERKU NIE MA! Jest tylko eliminator. Specjalnie dla Ciebie lista WSZYSTKICH PERKÓW: http://www5.zippyshare.com/v/bBMKl1xq/file.html Na 2 SS masz wyraźnie napisane "ELIMINATOR ROZRZUTU", poza tym każdy grający wie jak ten perk działa (celownik > strzał > cel) chyba wystarczająco wytłumaczyłem, bo jak tego nie możesz pojąć to oznacza tylko jedno. Edytowane 1 Września 2017 przez Mercus** 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 2 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 Tak tylko spytam dla pewności, używasz komendy cl_lw 0? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camelovsKy 1 Opublikowano 2 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 Żadnych komend nie wpisywałem , tak jak pobrałem cs"a tak gram fabrycznie na nim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 2 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi