Daumian 20 Opublikowano 1 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 Twój nick: DaumianKto zawinił? (Admin/Gracz): Admin dr cs 1.6 Grotto Nick gracza/admina na którego składasz skargę: GrottoIP/SID oskarżonego: nie mam Godzina i data zdarzenia: 19:48Dowody (demko/screeny/świadkowie):Opis sytuacji: Admin Grotto dam mi bana pernametnego powod anty flesh chodz nie mial dowodow ze owy anty flesh posiadam. dal mi bana mowiac ze sam sie przyznalem chodz dla zartu napisalem ze [niby] go mam a gram na dd2 i ffa i do tychczas bana nie dostalem 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BoNzO :P 72 Opublikowano 1 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 (edytowane) DEAD* taki schab. : [*VIP*] *DEAD* Daumian : damian menelu anty flesha zainstaluj [FB]: Gracz [Daumian] zostal zbanowany na [Permanentny]. Powod [anty flesh] [RoundSound] Teraz gramy: Diskord - Go Hard Unknown command: 00eab [ Deathrun ] DAMIAN zostal terrorysta. Daumian has left the game *DEAD* taki schab. : [*VIP*] *DEAD* Daumian : tak ja To by było na tyle ;p Jest dowód? Jest Było więcej przyznawania logi luknij Edytowane 1 Września 2017 przez BoNzO :P 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daumian 20 Opublikowano 1 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 Powiedzialem dla zartu zeby zainstalowal a ty bez poczucia humoru od razu mnie zbanowales Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 1 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 (edytowane) Następnym razem nie pisz dla żartu takich rzeczy. A ty Bonzo jak kogoś podejrzewasz o czity masz obowiązek kręcenia demko i zgłaszasz to w dziale Anty Cheat.Bo takie pisanie,że on ma anty flesha to nie jest żaden dowód. Admin nie zostanie ukarany. Gracz dostaje UB. Edytowane 1 Września 2017 przez Zygi 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 1 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga została przyjęta! PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi