Na'Vi 5 Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Witam 1.Twój Nick: Na'Vi 2.Nick admina/gracza który zawinił: BoLeK 3.Admin/Gracz : Admin 4.Data i godzina: 30 marca 2013 r kolo 16 30 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): amxbans 6.Opis sytuacji: BoLeK bez żadnego powodu robi mi ss jak nikt nie pisał o mnie na u@ ani BoLeK nie siedział na spec.Nie powinnow banować się drugiego admina. Żądam jego ukarania Pozdrawiam Na'Vi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 admin nie ma prawa banować 2 admina chyba że jedzie na aimie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BoLeK0315 1 Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Kolego jestes smieszny tak jak mowi Kazdy orze jak moze siedzialem na spec przez 2 mapy ty nic nie robisz jako admin a po 2 jesli nie masz wh to wstaw ss'y.Tyle mam do powiedzenia. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Admin ma prawo banować admina jeśli podejrzewa go o czitowanie (aim,wh,sh itp.), banowanie innego admina za nieprzestrzeganie regulaminu w innej postaci należy do j@ i h@, więc jeśli dostałeś ssy to wstaw je i nie rób problemu. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Skarga nie słusznaJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi