Gość Itachi Uchiha Opublikowano 6 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 (edytowane) Twój nick: PelleK Kto zawinił? (Admin/Gracz):Gracz Nick gracza/admina na którego składasz skargę:skrrrt. IP/SID oskarżonego:skrrrt. STEAM_1:0:918852510 83.18.33.186 Nonsteam Godzina i data zdarzenia:coś koło 16:33 Dowody (demko/screeny/świadkowie):http://imgur.com/a/Ni9XW , @Minion Opis sytuacji: Gracz wchodzi na txt Edytowane 6 Września 2017 przez Itachi Uchiha Pomyliłem się w godzinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Minion 3 Opublikowano 6 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 (edytowane) Widziałem cała tą akcje, ponieważ siedziałem z Pellekiem na TeamSpeak'u i pytałem się go nawet czy on nie posaida admina. Podpisuję się do skargi. edit 1: Wcześniej wchodził na txt z 3-4 razy bodajże Edytowane 6 Września 2017 przez Minion 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 6 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 Wbilem akurat wtedy na serwer i zobaczylem gracza na txt (pierwszy raz jak wbilem), upomnialem i więcej nie wchodził. Co do wczesniejszych akcji to nie wiem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 6 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 Zbanowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 6 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga została przyjęta! PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi