Dlugimaksz 22 Opublikowano 9 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2017 1. Nick: Dlugimaksz 2. Imię: Maksymilian 3. Wiek: 34 4. Znajomość AMX (1-10): 5-6 5. Sprawny i działający mikrofon: tak 6. Opłata admina (składka) [tak/nie]**: jest 7. Link do swojego GameTracker'a**: https://www.gametracker.com/player/Dlugimaksz/193.33.177.101:27156/ 8. Parę słów o sobie **: Mieszkam w Józefowie pod wawa wraz z rodzinka,oprócz pracy kreci mnie: CS 1.6 , Bmw i wedkowanie 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: jestem zwolennikiem fair play wiec chce tego dopilnowac na serwie 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: STEAM_ID: STEAM_0:1:15753767 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 3-4 godziny i wiecej czasem, weekend bez ograniczen czasowych 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Gdy wolne to non stop 13. Staż w Counter-Strike 1.6: 2 lata 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): tak 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 10 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2017 Jak najbardziej na tak ; +wiek +byl adminem tutaj +opanowany +steam +czesto widac go na serwerze Przyda nam sie dodatkowy admin! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parys 33 Opublikowano 10 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2017 Tak +wiek +steam +długo tutaj grasz i byłeś adminem +nie było z tobą problemów +miło się z tobą gra lecz troszkę lamisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InnVis 181 Opublikowano 10 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2017 Cieszy mnie to, że postanowiłeś wrócić na dd2. Z miłą chęcią przygarnę Cię do ekipy! Zgłoś się do mnie po nadanie flag na pw, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InnVis 181 Opublikowano 10 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte.Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi