PIOTR_xD 375 Opublikowano 10 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2017 @h1roto. [P] Ile masz lat? [O] 17 [P] W jakim województwie mieszkasz? [O] Wielkopolskie [P] Czy masz dziewczynę lub chłopaka? [O] Nie [P] Jaki jest twój ulubiony serwer na sieci cs classic [O] Oczywiście ze DD2 [P] Co robisz w wolnym czasie? [O] Poza graniem w gry głownie jeżdżę rowerem z moim ziomkiem. [P] Wolałbyś 5mln $ i bez przyjaciół czy być biedniejszymi ale z fajnymi kumplami. [O] Przyjaźni nie kupisz!!! @I3orix [P] Siemano kolano [O] Gitara siema [P] Jak tam życie?? [O] Jakoś leci [P] No to przyznaj się na jakim cheacie na dd2 latasz? Leis? [O] Mam aima pod przycisk, ale ciii... [P] W gałę lubisz sobie popykać?? [O] No a jak [P] Jakieś hobby masz? [O] Majsterkowanie i rozbieranie wszystkiego co się da xD [P] ? [O] Może [P] Miałeś kiedyś takiego zgona, że nie pamiętałeś nic z poprzedniego dnia? [O] Na razie aż tyle nie pije, ale na 18 będzie grubo [P] Polisz? Nieee pol [O] Pole w piecu, jak przestane to będzie mi zimno. (Vaper) [P] Pójdziesz za mnie do budy? ;d [O] Jak poniżej 2 klasy technikum to chętnie [P] Jakieś giery poza CS?? [O] Mam starego kompa więc głownie starsze gry: GTA SA/VC, Moh, CoD, NFS, itp. (teraz przechodze Mafie 1 xd) [P] Chopie jakoś dziołcha mosz? [O] Nope [P] Dobra to tyle nie mam pomysłu już, trzymaj się elko [O] YO YO @Baobab [P] Witaj Piotrku [O] Witaaam [P] Co tam jak tam co u żony i dzieci słychać ? [O] U mnie spoko. Żony ni ma dzieci tyż [P] Uczysz się/Pracujesz? [O] Uczę [P] Jak uczysz się to jaka szkoła?/jak pracujesz to jako kto? [O] Technikum samochodowe. [P] Real czy barca? [O] Barca [P] Opisz siebie w 4 słowach [O] Miły, leniwy, łobuz, uparciuch [P] Jaki rodzaj muzyki preferujesz? [O] Rap [P] Ile masz wzrostu? [O] Z tego co pamietam to chyba 1,76m [P] Wszystko Czyść [O] Nic nie będę czyścił @Wercia. [P] No hejcia Piotuś [O] Hejcia Wercia (ale rymy ) [P] Czo tam? [O] Nudy [P] Jak tam? [O] Nadal nudy [P] Jak zdrówko? [O] Boli mnie troszkę ręka a poza tym ok [P] Jakąś dziołchę masz na boku? [O] Jeszcze nie [P] Dlaczego mnie tak często bijesz? [O] Bo zawsze grasz przeciwko mnie [P] Wiesz ze mnie to bardzo boli? [O] Mi tęz smutno że nie grasz ze mną [P] Jak w szkółce? [O] Narazie git [P] W której klasie jesteś? [O] 2 Technikum [P] A jaki profil? [O] Technik mechanik poj. sam. (Jak by ci sie auto zepsuło to wiesz...) [P] Opisz siebie w 3 słowach [O] Perfekcjonista, szczery, cwany [P] Jakie masz wady i zalety? [O] Wady - leniwy, wiecznie o czymś zapominam, Zalety - Ufny, Umiem naprawić dużo rzeczy, [P] Skąd dokładnie jesteś? [O] Z Kalisza [P] Masz jakieś fetysze? ( ?° ?? ?°) [O] TAKKK - jakie to może zachowam dla siebie [P] Nie pytaj dlaczego Cię o to spytałam :VVVV.. [O] Przepis na Zupkę chińska - Otwórz opakowanie, wsyp kluski do miski, zasyp proszkiem, zalej wrzątkiem, czk. 2 min. SMACZNEGO [P] Lubisz mnie prawda?!!!!?!?!?!!?!??! [O} A wątpisz? xD [P] A zaaa co? [O] Hmm jesteś radosna i tworzysz ładne prace graficzne [P] Zostaniesz ze mną (i z innymi oczywiście) dłuuuugo na dd2? :c [O] Mam taka nadzieje [P] A wiesz ze jeśli uciekniesz to Cię znajdę dojadę, zdajesz sobie z tego sprawę prawda?! [O] Tera już bym się nawet nie odważył [P] Głupi jesteś AHA [O] W sumie jest w tym trochę racji xD [P] Uciekaaaam już [O] Nie uciekaj!! [P] Wiem ze się cieszysz [O] Nieee [P] Papatki, trzymaj się [O] No heja @TomeK. [P] Pies czy Kot? [O] Pies [P] Dom czy Blok? [O] Dom [P] Cola czy Pepsi? [O] Pepsi [P] Frugo czy Tymbark? [O] Tymbark [P] Nożna czy Kosz? [O] Nożna [P] Szkoła czy Dom? XD [O] DOMMMMMMM Nominuje @GrzegorzxD 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi