tsukuyomi 629 Opublikowano 10 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2017 Typy Prac -Praca 1: Tło na profil. -Praca 2: Sygnatura. Wymiary: -Praca 1: Donator. -Praca 2: Donator. Render, Stock: Coś podobnego co zrobił mi K1o, chodzi o moje tło z awatara. Chciałbym, żeby awatar, sygnatura i tło profilu był jednokolorowe. Napis/y: TomeK. Tematyka: Wyjaśnione w Render, Stock. Ogólnie ładne tło. Kolorystka: Wyjaśniona wyżej. Podobna do awataru. Inne: Ma być bardzo ładnie zrobione. Jeśli mi się spodoba daje lajki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k1o 99 Opublikowano 15 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsukuyomi 629 Opublikowano 15 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 Dziękuję k1o, za jedną pracę i czekam jeszcze na drugą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 15 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsukuyomi 629 Opublikowano 15 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 (edytowane) Wybieram tło @k1o i tło @Wercia.. Edytowane 15 Września 2017 przez Wercia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 15 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Twoje zlecenie zostało wykonane. PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi