Zygus 2 413 Opublikowano 10 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2017 Nick: Zygi Wiek: 18 Czy wolisz opiekować się AmxBans (CS 1.6) czy Sourcebans(CS:GO)?: Amx Staż gry Counter-Strike 1.6 bądź CS:GO: z 5/6 Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBans lub Sourcebans? : Tak Ile czasu poświęcasz forum?: 3h dziennie Czy korzystałeś ze wspomagaczy?*Jeśli tak to jakich?: Wh,aim,esp,no recoli,sh,auto strefy,sh,slow motion,no flash,no smoke Czy byłeś karany w jakikolwiek sposób na naszej sieci: Warnami Doświadczenie na podobnym stanowisku: Opiekun serwera Informacje o sobie lub uwagi: Nie lubię przedstawiać swojej charakterystyki,ale skoro podpunkt tego wymaga,więc...Jestem Marcin sporo czasu siedzę na tej sieci oraz serwerze deathrun(zapraszam),rekreacyjnie chodzę na siłkę,gram w nogę,jak i cs 1.6,nie mogę pić wódki bo mi po niej agresor się włącza, w sumie już jej nie pije od miesiąca,zielone również postanowiłem rzucić,bo szkoda kasy na to,a jak się weźmie bucha to się skończy na 30 zł w plecy przez 1 dzień, od kąd to rzuciłem przybrałem troszkę na wadze ^^. Podanie pisze ze względu rezygnacji Vitta,ponieważ myślę,że przyda się Karolowi pomoc w sprawach rozpisywaniu demek jak i ss-y.I dodam jeszcze,ze postanowiłem tworzyć kolejne sety ("sety" - muzyka która trwa ponad 1h,czyli składanka). Muzykę oczywiście słucham typu klubowej i z tych gatunków tworze sety.Lubię również słuchać dobrego rapu (nie Quebo xD).To by było na tyle,więcej o swoim życiu prywatnym nie będę tutaj publikował,bo im się mniej wie,to tym lepiej się śpi ;).Pozdrawiam 6 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 13 Września 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 Widzę, że nie było żadnej (wartej uwagi) opinii, więc sam zadecyduje. 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 13 Września 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało zaakceptowane. Witamy w zespole! :) PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi