PortiZ 219 Opublikowano 11 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Chciałbym poprosiś o dodanie funkcij dodania extra slotów do gangu w zamian za respekt. Często jest tak, że jest duzo chętnych do mojego gangu i nie mogę ich przyjąć ze względu na brak miejsca. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Netherslay 171 Opublikowano 11 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 (edytowane) Popieram pomysł żeby w ulepszeniach gangu za ustaloną cenę respektu można było dokupić miejsce w gangu jak w przypadku np. dodatkowego życia Edit. Nie chodzi o 10 dodatkowych miejsc tylko przykładowo max 2/3 za naprawdę dużą kwotę ;P Edytowane 11 Września 2017 przez Netherslay 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boblee 202 Opublikowano 11 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 (edytowane) Jest to bezsensu. Wystarczy, że 2/3 osoby w gangu się narobią nie wiadomo ile i będzie dodatkowe np. 5/10 miejsc w gangu, cały czar z jb pryśnie właśnie o to chodzi, żeby rywalizować o miejsce w gangu i pokazać liderowi/v-liderowy, że się nadaje do gangu umie się buntować/prowadzić w ct, a nie wy idziecie na prościzne i dodawać ciągle nowe osoby. EDIT: @Netherslay Jak pisałem UP, po co to? Gdy tu chodzi o to, że gracze mają ze sobą rywalizować o miejsce w gangu. Edytowane 11 Września 2017 przez h1roto. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|Mort| 249 Opublikowano 11 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Może nie to co dodanie ulepszenia z tymi miejscami, ale ogólne zwiększenie miejsc z 10 do 12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter 399 Opublikowano 11 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 (edytowane) Świetny pomysł podbijam temat. Myślę, że przydało by się więcej miejsc ;v Edytowane 11 Września 2017 przez Peter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsukuyomi 629 Opublikowano 11 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Była już kiedyś taka propozycja, ale moim zdaniem te 2/3 miejsca w gangu nie robi zbytnio różnicy, ale ogólnie popieram pomysł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huczin 301 Opublikowano 11 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Podoba mi się pomysł. Dać możliwość kupienia MAX 3 miejsc w gangu za respekt powinno być w porządku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonWoy 311 Opublikowano 11 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Nie będzie powiększania gangów 9 slotów + lider to wystarczająco dużo 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi