Squbana 5 Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 1.Twój Nick:Nienormalnaa 2.Nick admina/gracza który zawinił: WildFire 3.Admin/Gracz : Admin 4.Data i godzina: 30 marca 2013 roku 21:03 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): Siwy i ktoś jescze sie znajdzie 6.Opis sytuacji: Wybilam sie z surfa w góre i dal mi bana na 1 godzine. A sam skracał inni skracali i nic im nie zrobil tylko mi jak nawet nie skrucilam..Skraca na kazdej mapie a gada ze nie .Dziekuję za przeczytanie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Ja bym dał upomnienie,nie od razu odebranie admina. Wczoraj, byłem świadkiem jak wild skracał (tu. przez ścianę) Edit Admin musi przestrzegać regulaminu, a właśnie go łamie. Upomnienie wystarczy Edit Na DR nie ma htlv'a 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fircu 11 Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 ludzie ogarnijcie się za byle gówno dajecie skargi bez jaj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Squbana 5 Opublikowano 30 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 (edytowane) jestem niewinna a admin nie pownienen skracać tak . ? Edit nie musze demka robic wystarczy ze się podpiszą i nie rób postow pisz na edycie bo bedzie warn Edytowane 30 Marca 2013 przez Nienormalnaa :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fircu 11 Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 daj demko:P jak skraca to w tedy sprawa bedze rozwiazane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeRRorKa 24 Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Powiem, jedno. Admin ma prawo popełniać błędy, ale nie tak często, jak WildFire. 2dni temu wszedłem na DR, pod nickiem "Bawol", i widziałem jak admin, ogarnia. Wgl nie banuje za skracanie ;> =odebranie rangi i admina @edit Demko można sprawdzić z HLTV, tylko siwy musi podać godzine, i date O ile jest hltv 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hapajkule 156 Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Skarga sluszna jesli nagminnie lamie regulamin i nie pilnuje porzadkuu powinno mu sie admina odebrac . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Niestety się zgodzę, że nic nie robi :/. Przykro mi, że się tak zachowuje Wild :/ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Squbana 5 Opublikowano 31 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Proszę o zamknecie tego tematu i zabranie mu rangi i admina.Dziekuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WildFire 18 Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Po 1.Nie skracam już od długo. 2.Każdego kogo widzę że skraca to od razu banuje,a ty się nie wybiłaś się z surfa tylko normalnie na ostatnim poziomie na arcticu skróciłaś bez żadnego surfa. A jeszcze jakby było hltv albo możliwość dojścia na specta to by było wszystko wyjaśnione. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 31 Marca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Brak dowodów.Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi