zielona butla mocy 3 Opublikowano 11 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 (edytowane) Nick: zielona butla mocy Wiek: 16 Kilka słów o Tobie: Jestem komunikatywny oraz potrafie rozwiązywac problemy ugodowo. Jestem takze spokojny i opanowany ,nie podejmuje pochopnych decyzji. Lubie takze porozmawiac z innymi graczami. Dlaczego starasz się o tę funkcję?: poniewaz duzo czasu poswiecam na granie w CS'a a nie zawsze są admini i rozne rzeczy sie dzieja Czy posiadasz doświadczenie jako admin?: nie Link do Twojego GameTrackera: https://www.gametracker.com/player/zielona butla mocy/193.33.176.143:27015/ Znajomość AMX (dobra, słaba / 1-10): 1 Staż w grze: na serwerze gram od 2-3 miesiecy ale wczesniej gralem pod innym nickiem , a w CS'a gram ogolnie jakies 4-5 lat Ile czasu możesz poświęcać serwerowi? (dni robocze, weekendy):okolo 4 - 6 godzin dziennie Czy uiścisz składkę adminowską?: niestety nie Edytowane 11 Września 2017 przez zielona butla mocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 11 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Gt nawet ok,ale co z tego?Masz konto na forum od godziny,1 post,podanie słabo rozpisane. Po za tym szybka rekrutacja jest otwarta,to nie wiem czemu tutaj piszesz podanie. Jak będzie Ci zależało bardziej to zapraszam ponownie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 11 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi