Takichi 19 Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 1. Serwer: FFA2. Nick: TaQ |97|3. Imię: Damian 4. Wiek: 15,w czerwcu 16 pyknie:)5. Znajomość Amxx(0/10): 6-76. Mikrofon(Tak/Nie):Tak7. Składka(Tak/Nie): Tak8. Czas spędzony na forum: Dużooo będzie.9. Opisać siebie:Jestem spokojnym,wyluzowanym gościem,jak to niektórsy powiedzą "ogarnia". Moją passją jest siatkówka.Lubie także grać na komputerze w wolnym czasie :)10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Ponieważ wcześniej nim byłem i chciałbym do tego wrócić11. Linki do reklam: Uzgodniine z buźką.12. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; SS'y i ban -Gdy ktoś nadużywa micro; Ostrzeżenie i kick -Nadużywa Kultury na serwerze; Ostrzeżenie i ban na 5 min13. Platforma Cs(Non Steam/Steam):Steam! Udało się naprawić. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Co mnie zniechęca, nie masz kultury i klniesz czasami, masz to ogarnąć. TAK - ale w pkt 12. "ss'y i ban" za aima też screeny ? - wymagania spełnione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAŁy 16 Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 NA TAK -wiek -amx -tylko zrób te reklamy -wymagania są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BonusikRPK 1 Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Na Tak +wiek +amx -zrób reklamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Paaula;* Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Na TAK ! Czemu?! - wiek - amx - zrób tylko reklamy i będzie dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 TAk Wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOOTEK 8 Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Na tak wiek + amx + steam + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 <strong class='bbc'>Automatycznie wygenerowana wiadomość.</strong><br />Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.<br /><br /><strong class='bbc'>Powód:</strong> Sid na Pw. przyjety<br /><br />Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.<br /><br />Pozdrawiamy<br />Administracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi