Tomo. 5 Opublikowano 13 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 Nick: Tomo. Opis problemu: Moim problemem jest niedziałający mikrofon w grze. Opcja "test microphone" również nie wyłapuje mojego głosu. Uprzedzam że na TS3/Discord'zie/Mumble/Skype działa więc to nie wina samego mikrofonu. ScreenShoot: - System operacyjny: WIN 8 Kontakt: PW Inne: Dodam że na wersji STEAM'owej mi mikrofon działał ale konto poszło na allegro i pykam na NS'ie i tu mam taki problemik ;c borykam się z nim już długo a męczące jest podawanie info na czacie bo nikt go nie czyta a potem płacz że nie daję info XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 14 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 Też miałem podobny problem > https://forum.cs-classic.pl/topic/59632-problem-z-mikrofonem/?tab=comments#comment-369643 Zadziałało to voice_enable "0" na voice_enable "1" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomo. 5 Opublikowano 14 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 8 godzin temu, Mercus** napisał: Też miałem podobny problem > https://forum.cs-classic.pl/topic/59632-problem-z-mikrofonem/?tab=comments#comment-369643 Zadziałało to voice_enable "0" na voice_enable "1" nie pomogło :C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Husarz97 12 Opublikowano 14 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 Sterowniki zaktualizowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomo. 5 Opublikowano 14 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 1 godzinę temu, Husarz97 napisał: Sterowniki zaktualizowane? tak, wszystkie ;c czytałem na kilku forach że może to być wina CS'a :/ chyba pobiorę innego i zobaczę czy śmiga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Husarz97 12 Opublikowano 14 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 Ok daj znac jesli to niepomoze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi