Gość Blip ^ Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 -_-/wuwunio jeśli chcecie napisze regulamin na serwer ZM s tego względu że nie ma żadnego regulaminu i że grałem na kilku zm i wiem co można a czego nie można na większości zm (kiedyś byłem nawet adminem na ZM na jednej z większych sieci serwerów cs w polsce). W sumie mógł bym napisać ten regulamin przed napisaniem tego posta i po prostu go tu wkleić, ale nie chciało mi się tego robić nie wiedząc czy tego chcecie bo może macie regulamin tylko go dopracowujecie czy coś. jeśli nie to proszę o wyrażenie opinii co do tego abym to ja napisał ten regulamin. Proszę o wypowiedź tylko i wyłącznie któregoś z H@ (inne wypowiedzi będą "nagradzane" warnem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 31 Marca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Możesz napisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 dobra to jak napisze to dodam do dzialu z regulaminami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 <strong class='bbc'>Automatycznie wygenerowana wiadomość.</strong><br />Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.<br /><br /><strong class='bbc'>Powód:</strong> Cl<br /><br />Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.<br /><br />Pozdrawiamy<br />Administracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi