Gość Blip ^ Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 -_-/wuwunio jeśli chcecie napisze regulamin na serwer ZM s tego względu że nie ma żadnego regulaminu i że grałem na kilku zm i wiem co można a czego nie można na większości zm (kiedyś byłem nawet adminem na ZM na jednej z większych sieci serwerów cs w polsce). W sumie mógł bym napisać ten regulamin przed napisaniem tego posta i po prostu go tu wkleić, ale nie chciało mi się tego robić nie wiedząc czy tego chcecie bo może macie regulamin tylko go dopracowujecie czy coś. jeśli nie to proszę o wyrażenie opinii co do tego abym to ja napisał ten regulamin. Proszę o wypowiedź tylko i wyłącznie któregoś z H@ (inne wypowiedzi będą "nagradzane" warnem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 31 Marca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Możesz napisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 dobra to jak napisze to dodam do dzialu z regulaminami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 <strong class='bbc'>Automatycznie wygenerowana wiadomość.</strong><br />Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.<br /><br /><strong class='bbc'>Powód:</strong> Cl<br /><br />Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.<br /><br />Pozdrawiamy<br />Administracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi