Keszkeszeszke 250 Opublikowano 15 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 Typ Pracy: Sygnatura Wymiary: 500x200 Render, Stock: Napis/y: Baobab,Cs-classic Tematyka: Baobab (nie chodzi mi o drzewo, tylko o tego Baobaba od Magicala xD) Kolorystka: Obojętnie Inne: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 16 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 (edytowane) Niestety postać poszła po całości, źle wycięłam ją, ale myślę że spodoba c; @Baobab proszę Edytowane 17 Września 2017 przez Wercia. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keszkeszeszke 250 Opublikowano 17 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 możesz do tego napis jeszcze Strażnik Jb 1.6 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 17 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Twoje zlecenie zostało wykonane. PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi