TeRRorKa 24 Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 1. Serwer: Wyjebany Exp2. Nick: TeRRorKa3. Imię:Bartłomiej4. Wiek: 225. Znajomość Amxx(0/10):9/106. Mikrofon(Tak/Nie): Tak7. Składka(Tak/Nie): Zalezy ile wynosi Po świętach za dużo mi nie zostanie ;d 8. Czas spędzony na forum: Uuu z 3miesiące xD9. Opisać siebie: Miły, nerwowy , kulturalny ;d10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Ogarne serwer od takiego kN. ;>11. Linki do reklam: Reklamuje na serwerach ;>12. Co zrobisz gdy:-Ktoś używa dopalaczy: Screeny, lub demko i perm.-Gdy ktoś nadużywa micro: Ostrzeżenie, jeżeli nie pomoże ban do 1h -Nadużywa Kultury na serwerze: Ostrzeżenie, jeżeli nie pomoże ban do 1h 13. Platforma Cs(Non Steam/Steam): Steaam ;d Siwy, jak znajde czas ok? Bo teraz Cisne na serwie wuwunia ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 TAK- wymagania spełnioneTylko pozbądź się warna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 NIE Na forum jesteś od 1 miesiąca ! Brak kultury Reklamy daj bo nie wieże ! W podaniu na COD'a tego 1 miałeś na imię Kamil OSZUKUJESZ ! Ostatnio se oblałeś admina Wywołujesz kłótnie bez powodu ! H na forum Aktywność na forum ! Steam tak ? Podaj mi twój Steam ID Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fircu 11 Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Jestem też na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BonusikRPK 1 Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 To ja Jestem Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Squbana 5 Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 JESTEM NA TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Paaula;* Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Jestem na TAK! - wymagania spełnione Tylko nie oszukuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hapajkule 156 Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Jestem na nie :-brak kultury-oszukujesz -warny Nie ogarniesz ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 tak napisz do mnie na pw /cl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi