GrzegorzxD 220 Opublikowano 18 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2017 (edytowane) @Mercus** Nominuje: @Mercus** [P] Siemanko, jak tam? [O] No elo, gitara a tam? [P] Wszystko git? [O] No git a jak ma być [P] Dajesz sobie radę na DR? [O] No dawałem xD [P] Czemu nie grasz na CoD350? [O] Jak nie gram jak gram zobacz sobie gt i potem narzekaj [P] Jak to jest nie umieć BH? [O] Umiem noobie [P] Interesujesz się mechaniką? [O] No chodziłem do zawodówki na mechnika [P] Jak tak to co zrobić gdy urwie się oś? [O] No wymieniasz i jest git xD [P] Masz zamiar zacząć grać na CoD? [O] No gram przecież xD [P] Która klasa jest najlepsza na DR? [O] Zombi [P] McD czy KFC? a może kebs u turków? [O] Kfc lepszy @h1roto. [P] Pracujesz czy uczysz się? [O] Uczę się [P] Pepsi czy cola? [O] Pepsi [P] CS:GO czy CS1.6 [O] CS 1.6 [P] Ameryka Północna czy Ameryka Południowa? [O] Północna [P] Czy oglądasz telewizje? [O] Oglądam a co ty myslałeś [P] Mieszkasz sam czy z rodzicami? [O] z Rodzicami [P] Masz przyjaciół xd? [O] Mam ale wolę mieć jednego prawdziwego niż za plecami ci dupe obrabiaja @TomeK. [P] Ulubione imię żeńskie? [O] Weronika [P] Masz dziewczyne? [O] Mam [P] Ile masz lat? [O] 18 [P] CSGO czy 1.6? [O] 1.6 o wiele lepszy klasyk [P] Telewizor czy książka? [O] Telewizor rzecz jasna @vabastian [P] Cześć Grzesiu [O] Cześć vabastian {P] Co tam u Ciebie słuchać? [O] A dobrze a u ciebie? [P] Kiedy coś nagramy razem? [O] A kiedy chcesz? [P] Jak VIP na serwerze? [O] No mam juz dzieki [P] Kogo nominujesz następnego? [O] @Mercus** Tego gnoja [P] Tak, czy nie? [O] Tak? [P] A może jednak czy? [O] Czy? [P] Grasz w inne gry niż cs? [O] Tak [P] Pytania mi się kończą XD [O] Spoko XD [P] Pozdro [O] Pozdro też [P] Elo [O] elo @Baobab [P] Witaj Grzesiu [O] No elo Marcinek [P] Jak Ci życie mija? [O] A dobrze nie narzekam [P] Co robisz w tym życiu uczysz się/pracujesz? [O] Ucze się [P] Jak pracujesz to gdzie/uczysz się? [O] W szkole a gdzie [P] Masz dziewczynę czy może raczej chłopcy XD ? [O] Mam [P] Jakie plany na życie? [O] Nie planwalem jeszcze [P] Capri czy Mexicana? [O] Capri [P] Polsat czy TVP? [O] Polsat [P] Gdzie mieszkasz ? xD [O] Kalisz wojwództwo Wielkopolskie [P] Rosół czy pomidorowa? [O] Pomidorowa [P] To wszystko ;d [O] Spoko [P] Czyść [O] yoł @I3orix [spiler] [P] Siema [O] no siema [P] Jak tam ?? [O] No dobrze [P] Jakies hobby mosz?? [O] rower, samochody [P] Grasz w cos oprocz cs?? [O] Gram w różne gry [P] Tyle strzala! [O] cześć [/spoiler] @Wercia. [P] Nooooo heeejcia Grzesiuuuu [O] No heejcia Weroniczka [P] Szo tam u Ciebie? [O] No spoczko a u ciebie jak tam zdrówko? [P] Jak zdrówko młody? [O] No dobrze a twoje? [P] A jak tam z dziołchą? [O] No dobrze a jak ma być? [P] Jak w szkółce? [O] narazie dobrze [P] Jaka szkoła tak wgl i profil? [O] A dobrze a u ciebie? Jak tam nowa? [P] Wiążesz z tym przyszłość czy jednak nie? [O] No wiązę [P] Opisz mnie w 5 słowach ;3 [O] Bocisz, fajna, miła , ładna, młodziutka [P] A teraz siebie [O] Zwariowany, fajny, zwariowany , przystojny [P] Co cenisz w ludziach? [O] Charakter ,wygląd [P] A co Cię w nich odpycha? [ Grubosc albo jak ktoś jest rudy [P] Jakie masz wady i zalety? [O] Kazdy jakies ma ale nie wiem jakie [P] A fetysze mosz? [O] No mam ale wole zachować je dla siebie [P] Podzielisz się nimi z nami?( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°) [O] Wole zachować dla siebie [P] Proszę ( ͡° ͜ʖ ͡°) [O] Niee [P] A lubisz mnie? [O] No raczej [P] A za czo? [O] za to jaka jestes [P] Czemu mnie zawsze wyzywasz? [O] Nie wyzywam sie przecież [P] Mam Cię pobić? [O] No możesz [P] Boisz się?!?!?!?!?!? {O] Boje [P] Dlaczego tak lamisz na dd2? [O] Ja nie lamie kiedy [P] Postarałbyś się bardziej [O] No dobra nastepnym razem będzie lepiej [P] To chyba tyle ;c [O] o nie :c [P] No tooooo Grzesiu kolego mój [O] No Werciaa [P] Loffki, kiiski itp [O] No też [P] Trzymaj się [O] No też się trzymaj Edytowane 18 Września 2017 przez GrzegorzxD 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 18 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2017 (edytowane) No to niezły spoiler XD dzięki za odp mordo i za nominacje Edytowane 18 Września 2017 przez Mercus** 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 18 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2017 Kolejnej osobie spoiler nie dziala lol Fajniutkie odpowiedzi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boblee 202 Opublikowano 18 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2017 kozak odpowiedzi xDDDDDDDDDDD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzxD 220 Opublikowano 18 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2017 Troche mi sie to popiredolilo bo spojlery zle zrobilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsukuyomi 629 Opublikowano 18 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2017 Spoiler XDD Ostatnia odpowiedź na moje pytanie, dobrze powiedziane mordo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BorixxX 1 350 Opublikowano 18 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2017 Gitara odpowiedzi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi