Maniak 114 Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Witam chciałbym wam przedstawić moje propozycje: Vip powinien mieć jeszcze większe DMG, ja bym mu dał 3 skoki i grawitacje.. nową klasę człowieka dostępną dla vipa Klasa Szybki - szybciej biegasz i masz większe DMG Sklep: -do sklepu dodałbym: worki (15) za 15 AP, wiem że workami da się bugować siebie i ZM, ale worki są prawie takie dobre jak lasery. -dodałbym jeszcze NO RECOIL (czy jakoś tak: eliminator rozrzutu) za 10 AP -jackpacka + bazooka za 40 AP to na tyle podoba się daj Lubie to ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Zgadzam sie z Tobą w 100%. Jestem za tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOOTEK 8 Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Ja nie do końca .. Worki odpadają . No Recoil za 30 AP jetpack + bazooka za 30 ap Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi