Rebel 10 Opublikowano 22 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 (edytowane) Nick: Destr0 Wiek:15 Kilka słów o Tobie:A wiec tak: Mam na imię Kacper , mieszkam na podkarpaciu , kocham piłkę nożną , jazde na rowerze oraz lubię spać,lubie także słuchać muzyki z typu : rap/hop hop czasem także trap Dlaczego starasz się o tę funkcję?:Chcialbym sprawiac porządek na serwerze I karać ludzi którzy zachowują się niewłaściwie Czy posiadasz doświadczenie jako admin?:Nie lecz kolega ktory posiadał admina uczył mnie różnych rzeczy Link do Twojego GameTrackera:https://www.gametracker.com/server_info/193.33.176.143:27015/top_players/?query=Destr0 Znajomość AMX (dobra, słaba / 1-10):6/7 Staż w grze:4,5 roku Ile czasu możesz poświęcać serwerowi? (dni robocze, weekendy):postaram sie jak najwiecej ale mysle ze 2-3 godziny dziennie dam rade Czy uiścisz składke: Nie , bo niestety niemam kasy Edytowane 23 Września 2017 przez Rebel 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arow 198 Opublikowano 22 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 Na TAK +Wiek +Staż +/- GT + AMX Chyba mogę wtrącić tutaj swoje kilka groszy.. BIerzcie go ciepło bo wie co to adminowanie, dawałem mu pare lekcji więc ogarnie.Powodzenia Rebelku ^^. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sandr0 59 Opublikowano 23 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2017 Na Tak. + Ogarnięty + Mikro ma + Zna się na grze =/- GT średnie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszxD 16 Opublikowano 25 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 Na TAK +Mikro +Gt Spoko kolega, pograliśmy trochę razem na dt ;D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 26 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 (edytowane) Ostatnie dni słabo z aktywnością,a więc ją popraw i zapraszam za tydzień w temacie szybkiej rekrutacji... Edytowane 28 Września 2017 przez Zygi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 28 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi