fsmigielski 0 Opublikowano 22 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 (edytowane) Twój nick: Smig#HeadShot. Wiek: 15 Kilka słów o Tobie: Mieszkam w małej wsi Byszwałd w województwie Warmińsko Mazurskim . Lubie grać i oglądać piłkę nożna oraz interesuje się poczynaniami Virtus.Pro. Dlaczego starasz się o tę funkcję?: Już wiele razy spotkałem się z dziećmi którzy używali mikrofonu co denerwowało część graczy wraz ze mną. Chciałbym też zmniejszyć ilość oszukujących osób do minimum. Czy posiadasz doświadczenie jako admin?: Nigdy jeszcze się nie starałem aż tak o posadę admina, więc nie posiadam takiego doświadczenia. Znajomość AMX (dobra, słaba / 1-10): Znam się trochę na AMX, gdybym miał to ocenić dał bym 7/10. Staż w grze: W cs'a zacząłem grać w naprawdę młodym wieku ok. 8 lat. Gdy kuzyn mi pokazał tą grę bardzo mi się spodobała i od razu poprosiłem go, aby mi ją zainstalował na laptopie. Link do Twojego GameTrackera: https://www.gametracker.com/player/Smig#HeadShot/193.33.176.143:27015/ Ile czasu możesz poświęcać serwerowi? (dni robocze, weekendy): Wciąż uczęszczam do szkoły, więc od pon do pt mogę być na serwerzę najprędzej o 14:30. Aktualnie w cs'się gram tylko na deathrunie, więc mogę być na nim nawet do 3 godzin dziennie. W weekend mogę poświęcić więcej czasu. Czy uiścisz składkę adminowską?: Jeżeli będzie taka potrzeba mogę pomóc. Edytowane 22 Września 2017 przez fsmigielski 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAAMIAAN 16 Opublikowano 22 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 Rozumiem że zygi szuka adminów ale bez przesady... Skracałeś na moich oczach i nie dostałeś ode mnie bana a tak wgl "nie posiadam takiego doświadczenia." i "gdybym miał ocenić dał bym 7/10." jak ty to rozumiesz ? Znasz amxx a adminem nigdy nie byłeś ? Cóż, może poradniki na yt jednak coś pomagają ... "3 posty" , "Czas online: 48m 32s" chyba założyłeś konto na forum tylko po to żeby złożyć to podanie... Choćby po twoim gt widzę że nieczęsto jesteś na serwerze a raczej przydałby się taki admin, który na serwerze często bywa ,d Radze ci najpierw pograć na serwerze i być częściej na forum bo średnio widzę admina który prawie nigdy na forum nie wbija - takie jest moje zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arow 198 Opublikowano 22 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 Ewentualnie na NIE! -SKRACA -GT -3 posty? Złożyłeś to konto pod podanie.-DOŚWIADCZENIE Ocena końcowa użytkownika: Użytkownik jest wulgarnySkraca Obraża innych Nie polecam tego użytkownika.2/10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 26 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi