LAYZOOO 134 Opublikowano 23 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2017 Hej, witam wszystkich. Ostatnio przez wiadomość od @MapetTV dowiedziałem się o fajnej inicjatywie wewnątrz społeczności serwera Only DD2 CS 1.6. Jest to aktywność zatytułowana "elita". Rozmawiałem z @Wercia. -autorką owej aktywności i nie widzi przeszkód, żebyśmy pożyczyli od niej ten pomysł, co więcej, powiedziała, że sama mogłaby to prowadzić. Mi osobiście bardzo się to podoba, tylko żeby to wprowadzić chciałbym zobaczyć Wasze opinię, a co więcej aktywność na forum, gdyż bez głosów pod postami, zabawa nie ma sensu Poniżej link w celu zapoznania się z zasadami zabawy 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsukuyomi 629 Opublikowano 23 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2017 Fajny pomysl, chciałbym to tez na DR XD 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MapetTV 61 Opublikowano 23 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2017 (edytowane) Wiadomość ode mnie to jasne że fajne Edytowane 23 Września 2017 przez MapetTV 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warzywa 9 Opublikowano 23 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2017 W sumie fajna inicjatywa 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xanax 18 Opublikowano 24 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 Fajny pomysł Jestem za! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOT SKUNIK 58 Opublikowano 24 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 niby spoko! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cianek 85 Opublikowano 24 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 Jestem za 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martuś 41 Opublikowano 26 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 dobry pomysł 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quanosky 6 Opublikowano 26 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 czekam na wprowadzenie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 29 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 Jako iż widzę ze odbieracie to dobrze, więc teraz mi pozostaje pytanie o kategorie w elicie, macie jakieś swoje propozycje czy mam ogarnąć Swoje? Ps: Elita już wleci w poniedziałek więc możecie już powoli myśleć kogo będziecie nominować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi