koko dzambo 15 Opublikowano 23 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2017 Witam. Dostalem bana permamentnego na serwerze only dd2 nick: koko dzambo Wycinek z konsoli, bez ip: [CSC]-------------------------------------[CSC] ||| Zostales zbanowany! ||| Nick: koko dzambo ||| IP: ||| Steam ID: STEAM_1:0:1448289187 ||| Powod: Wh do wyjasnienia na forum. ||| Nalozono: ||| Czas bana: zawsze ||| Mapa: map ||| Pozostalo: ||| Ban wygasa: Nigdy [CSC]------------------------------- Link do bana:http://amxbans.cs-classic.pl/bans/59098.html Prosze o wyjaśnienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horacurka13 44 Opublikowano 23 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2017 http://www108.zippyshare.com/v/yrkI8c4T/file.html - Demko Moja rozpiska: 4:33 sprawdziłeś idealnie pozycje, dobra może fart. 6:17 dziwny, za szybki strzał. 7:00 dziwnie jeździsz celownikiem przez ściane 9:20 dziwny flick z shorta na mida. 9:45 namierzasz go przez ściane perfidnie 10:57 nie sprawdziłeś schodów, od razu wychyliłeś na gale? 12:25 nie idziesz z paką tylko czekasz, wiesz że idą z anarchi? 18:04 za szybko, odrazu wychyliłeś i head 18:53 przez ściane na głowie. 19:20 znowu przez ściane wchodzi wcelowany, nie sprawdza ani w środku, ani nic. 22:20 mógł słyszeć ale dziwna głowa. 23:20 dziwna akcja, z podążaniem z celownikiem. 24:50 idealny timming na plecy Reszte pozostawiam UB team. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko dzambo 15 Opublikowano 24 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 (edytowane) CO, haha, serio nagrywales caly czas moja gre? Ziomek najpierw gadasz,ze za co dostalem bana jak dla Ciebie caly czas bylem czysty, Mam 3 lata doswiadczenia w cs1.6, i 2 i pol roku doswiadczenia w csgo, mialem globala, granie na jakis graczy w 1.6 to jest pestka, poza tym jak wszyscy np ida midem i na b i tam wybija polowe graczy to wiadomo.ze beda skracac gale i anarchie, to nie jest wh tylko myslenie, i jeszcze wszystko slychac przez sluchawki, Jeszcze mi wychodzisz z jakas rozpiska, trzeba bylo mi dac ssy, teraz mam skomplikowana sytuacje, bo nie mam Ci jak udowodnic,ze jestem czysty, a to jest naprawde fajny serwer. ,,sprawdzenie pozycji,dobra moze fart'' to mnie rozjebalo, Pewnie Ci chodzi o goscia co byl za skrzynka w piachu, z tego co pamietam to on rashowal longa ale go nie zabilem i uciekl, to bylo na 90% pewne ze on tam bedzie,bo chyba nasi zajmowali juz A Edytowane 24 Września 2017 przez koko dzambo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 24 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 "6:17 dziwny, za szybki strzał." Tylko to jest podejrzane w tym demku,ale to za mało co do reszty opisanych sytuacji w demku...gracz kierował się słuchem i zwykłym fartem,bo żadnych podejrzanych akcji tam nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 24 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi