.:eFFecT:. 0 Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Jak w temacie, opiszę wam, co zrobić aby pozbyć się błędu: "Unknown HLTV client type" 1. Otwieramy config.cfg . Lokalizacja. Steam: Steam\steamapps\nazwa@konta\counter-strike\cstrike_polish Non Steam: Counter-Strike 1.6\cstrike 2. Usuwamy wszystkie linijki: setinfo 3. Zapisujemy zmiany i zaznaczamy "Tylko do odczytu" Poradnik wykonałem na użytek innego forum , lecz wstawiam i na te, może się przyda. Zakaz kopiowania bez zgody autora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[*] Matko Dymacz 0 Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Może się komuś przydać,ja jeszcze takiego czegoś nie miałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amN 0 Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Ja tez z tym błędem sie nie spotkałem , ale przyda sie napewno.Łap pifko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SheeN 0 Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 /cl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi