Jeanette vi Rey 541 Opublikowano 24 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 W jaki sposób chciałbyś/chciałabyś spędzić ostatni dzień życia? Przy okazji chciałabym przeprosić o nieregularność, ale nie miałam dostępu do internetu na laptopie i nie mogłam nic większego wstawiać. Od dzisiaj już postaram się to zmienić. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 24 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 W sumie, to chyba z rodziną/przyjaciółmi/znajomymi, sądzę że te ostatnie chwile tego cudownego życia mogłabym z nimi spędzić, ostatni raz się napić nisko procentowych napojów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemciooo 608 Opublikowano 24 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 Zabawiając się z koleżanką. 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BorixxX 1 350 Opublikowano 24 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 Najlepiej z rodziną, osobami na których mi zależy i ukochaną osobą. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rebel 10 Opublikowano 24 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 Z rodzina i ze znajomymi , tak dla ostatnich chwil. I jak zawsze zrobic cos glupiego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SASU 430 Opublikowano 24 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 (edytowane) Jeśli byłaby taka opcja i możliwości to chętnie zaangażowałbym się w pomoc ludziom którzy potrzebują jej najbardziej Edytowane 24 Września 2017 przez Sasquatch 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
____ 629 Opublikowano 24 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 Z najbliższymi osobami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdaa 13 Opublikowano 24 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 Z dreszczykiem i adrenaliną! Przykładowo, skacząc z samolotu ze spadochronem, który się nie otworzył. To byłaby epicka śmierć 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 24 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 Napier**lić się, zjarać i spowodować wypadek samochodowy.. a na sam koniec uśmiechnąć się 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
; * 2 Opublikowano 24 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 (edytowane) 9 godzin temu, Nemuuuś. napisał: Zabawiając się z koleżanką. Zapewne musiałoby dojść do Twojego ostatniego dnia, abyś mógł "zabawić się z koleżanką" (proszę nie brać tego do siebie) Każdy mój dzień jest wyjątkowy i staram się spędzać jak najwięcej czasu z osobami, które kocham. - a więc, mój ostatni dzień niczym by się nie różnił od tych na codzień do tej pory. Choć wolałabym nie myśleć o takich rzeczach. Edytowane 24 Września 2017 przez ; * 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 24 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 (edytowane) O jezu. Sprawdziłabym czy można się upić jednego dnia, wytrzeźwieć i znów się upić. Żart. Student wie co to znaczy XDDD Tak szczerze to spędziłabym go z najbliższymi przyjaciółmi i rodziną. Załatwiłabym niezakończone czy niewyjaśnione sprawy. Powiedziałabym wszystkim co o nich sądzę (w dobry i zły sposób) i pokazałabym niektórym, jaka jestem - ta prawdziwa JA. Nigdy bym sobie nie wybaczyła gdybym zostawiła takich rzeczy. Myślę, że w połowie bym to spełniła na dzień dzisiejszy. Pamiętajcie, że nigdy nie można zostawiać takich rzeczy na ostatnią chwilę. Kto wie? Może właśnie jutro może nas tutaj nie być. Wyrażajcie swoje opinie, uczucia, przemyślenia i przede wszystkim SIEBIE. To może być trudne, ale nie zawsze to boli, a może czasem nawet pomóc. Edytowane 24 Września 2017 przez Weronikaa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi