deusik 69 Opublikowano 24 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 (edytowane) 1. Twój Nick: Nils 2. Kto zawinił? (admin/gracz): Guard 3. Nick oskarżonego: Rudolf Hess 4. Steam_ID oskarżonego: Steam_ID: 76561198286796242 5. Data i godzina zdarzenia: Około 14:10-20 6. Mapa: jb_mountaincraft_v5 7. Opis sytuacji: Gracz Lolek420 był w celi , a Rudolf slaynoł go chociaż było jeszcze 4 tt'ków . 8. Dowody (demo/screeny/świadkowie): Demo http://320879.node60.pukawka.pl/dem-jb_mountaincraft_v5-1506252720-1506255540.zip Świadkowie Polar Portiz 9. (DEMO)Wynik/numer rundy/czas: 3 : 6 @Arver Nie ma żadnego dowodu oprócz dema i dwóch świadków Edytowane 24 Września 2017 przez baranek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arver 80 Opublikowano 24 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 (edytowane) Witam Widzę że to pierwsza skarga na mnie więc muszę się postarać wybronić. A więc jak widać na demku o w minucie 34:40 Gracz o nicku Lolek420 ma afka od samego początku gry i Osoba prowadząca jaki i jego podwładny nie podjeli żadnej decyzji o zabiciu go bądź o on jako gracz o prośbie dołączenie więc uznałem to za Afczenie, w następnej rundzie w minucie 37:10 rundzie miałem go kikcnąć ale zauważyłem że się "obudził" i nic z nim później nie robiłem. Sytuacja z brakiem reakcji z strony ct zaistniała w minucie 34:52 tutaj zaistniała również faworyzacja gracza ale nie zauważyłem tego ponieważ byłem więźniem. Sytuacja z slayem zaistniała w minucie bodajże w minucie 35:20 Całość wychodzi na to iż w skardze nie ma żadnego dowodu na to iż postąpiłem źle. Dziękuje. @baranek wiem dzięki za informację wszystkie wydarzenia podałem w wypowiedzi @TomeK. Zgadzam się z tobą na demku jest wszystko. Wiem czytałem to wszystko z zrozumieniem. @Polar To prawda trochę za wcześnie podjąłem decyzję o slaynięciu go. Jedyny co mogę zrobić to przeprosić za błąd gracza Lolek420 za mój błąd. Mam nadzieję że nie przesądzi to o mojej karierze jak Guard. Myślę że nie jest to rażący błąd w moim wykonaniu mogę obiecać że taka sytuacja się nie powtórzy. Zależy mi na tej posadzie i nie chciał bym tak poprostu wylecieć. Edytowane 24 Września 2017 przez Arver Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsukuyomi 629 Opublikowano 24 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 (edytowane) @Arver co do twojego przed ostatniego zdania, to tutaj się mylisz kolego. Podał w skardze demko, a na demku mamy wszystko. Co do samej sytuacji, skoro teraz już wiesz bo sam przyznałeś, że była faworyzacja to jako guard informujesz Opiekuna i dajesz mu demko. PS. Pamiętaj jesteś na okresie próbnym, jedno przewinienie i wylatujesz. EDIT: @Arver to nie czas i miejsce na przeprosiny. Popełniłeś błąd, teraz twoje stanowisko leży w rękach opiekuna. To on zadecyduje czy ostatecznie zostaniesz lub wylecisz. Dlaczego? Cytuję listę ostrzeżeń/pochwał Strażnik: Za trzy upomnienia strażnik traci posadę. W przypadku strażników na okresie próbnym wypadają po jednym ostrzeżeniu. Gdy strażnik posiada cztery pochwały może (ale nie musi) awansować na admina Edytowane 24 Września 2017 przez TomeK. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoLaR 223 Opublikowano 24 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 potwierdzam zaszła taka sytuacja @Arver wiesz co ty mówisz po 1. Możesz kicknąc gracza gdy jest pełen serwer. I nie miałeś prawa i tak go zabić ponieważ w każdej chwili mógł sie obudzić i zbuntować 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonWoy 311 Opublikowano 24 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 Jako, że @Arver jest nowy na tym stanowisku, przeprowadziłem z nim rozmowę odnośnie poczynionego błędu Ponadto przyznał się i przeprosił za popełniony czyn Dlatego na dzień dzisiejszy Guard @Arver otrzymuje upomnienie 1 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonWoy 311 Opublikowano 24 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga została przyjęta! PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi