horacurka13 44 Opublikowano 25 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 (edytowane) Typowanie ligi mistrzów, i ich meczów, co wy na to? Napiszę każdy mecz i mój typ, zrobię także szablon dla osób, które chcą się w to pobawić nagród pieniężnych raczej nie mam aktualnie, ale nagroda w postaci określonej ilości like'ów, czemu nie. > Dlaczego Borussia, a nie Real już tłumacze, forma Realu i kontuzjowany napastnik, odbiegają od wszelkich możliwości tego klubu, tak wiem że to jest real. Lecz znam formę Borusii i to że grają u siebie na własnym stadionie, według mnie jest kluczowe. < Feynoord dlaczego, sam nie wiem mimo że grają na stadionie Napoli obstawiam, że zrobią dużą róznice. < Lipsk byli groźni w bundeslidze mają bardzo dobrych i perspektywicznych graczy, według mnie to strzał za sto punktów. > Raczej nikt się nie spodziewa, że Szachtar, może w jakiś sposób zagrozić aktualnemu liderowi ligi angielskiej. > Sevilla, ta druga jest mi kompletnie nie znana, sevilla to już marka w miare rozpoznawalna na świecie i w Europie. > Z całym szacunkiem dla Rzeźniczaka, ale koguty rozniosą jego drużynę już w pierwszej połowie. < Zespół kloppa powinien sobie poradzić z spartakiem, bez większego problemu. > Monaco Glik, Falcao i reszta, nie wydaje mi się żeby porto miało jakieś szanse, lecz wszystko jest możliwe Wzór: Edytowane 25 Września 2017 przez horacurka13 brak odstępów. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi