liseq 23 Opublikowano 26 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 (edytowane) Możecie ocenić albo jakieś rady dać na przyszłość Edytowane 29 Września 2017 przez liseq 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 26 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 No, nawet nawet 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 26 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 (edytowane) Hmm, ciekawi mnie tylko czy ta o to praca jest właśnie Twojej roboty: 17 minut temu, liseq napisał: Co do reszty, wszystko ładnie dopasowane do siebie, lecz przyczepiłabym się tylko do 4 pracy, dla mnie za mało się dzieję, osobiście wolę minimalizm na pracach, lecz tutaj coś bym dodała Oczywiście leci plusik na zachętę @liseq Oczywiście uznaj to za pochwałę, bo na pierwszy rzut oka wygląda jakby to robił ktoś inny ;d Edytowane 26 Września 2017 przez Wercia. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
liseq 23 Opublikowano 26 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 Teraz, Wercia. napisał: Hmm, ciekawi mnie tylko czy ta o to praca jest właśnie Twojej roboty: Pewnie że sam robiłem xD ale doceniam to jako pochwałę skoro wygląda bardziej profesjonalnie ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsukuyomi 629 Opublikowano 30 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 O kurde, nowy talent na forum widzę. Świetne prace! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
liseq 23 Opublikowano 3 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 na zlecenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi