Netherslay 171 Opublikowano 27 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 (edytowane) Przeżyje tylko najsilniejszy!Event ten polegać będzie na zorganizowaniu piekielnego więzienia! Na czas eventu strażnicy będą nieśmiertelni więc nie ma żadnych szans na zrobienie buntu! Więźniowie bardzo dokładnie muszą słuchać poleceń strażników ponieważ na czas eventu ct może mylić więźniów jak i wszystkie ich polecenia będą do odwołania. Polecenie musi zostać odwołane pełną formułką, czyli np:. żeby totalny bezruch został odwołany strażnik musi powiedzieć "odwołuje wam totalny bezruch". Polecenia będą trudne, lecz możliwe do wykonania przez każdego z graczy! Każde, nawet najmniejsze przewinienie będzie skutkować ŚMIERCIĄ! Nagrodami prócz końcowego życzenia więźnia poprzez komendę !lr będzie dodatkowo : respekt/blunt Event ten będzie składał się z 3 rund : Runda 1 - Testowa (bez nagród) Runda 2 - 1 zwycięzca. Runda 3 - 1 zwycięzca.DO ZOBACZENIA W PIEKLE! Edytowane 27 Września 2017 przez Netherslay 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PortiZ 219 Opublikowano 27 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 (edytowane) Mam Pytanie... Czy można się zgłosić jako guard na HELL JAIL? @KonWoyHcial bym sie zglosic jako guard na Hell Jail...tylko na 1. Runde @KonWoy Dobrze to wszyskie...a mogl bym sobie wybrac kolegow straznikow Edytowane 27 Września 2017 przez PortiZ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonWoy 311 Opublikowano 27 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 (edytowane) Edit. Gratulacje @PortiZ! Nie zostajesz strażnikiem na HeIL JaIl'u! Tylko pamiętaj, że jesteś po stronie po której jest rywalizacja, a co w związku z tym idzie - będziesz miał szansę na zwyciężenie i otrzymanie nagrody głównej Jeżeli ktoś chętny, to otwieram rekrutację Edit Albo wszystkie albo wcale Edytowane 27 Września 2017 przez KonWoy 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceberi 156 Opublikowano 27 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 (edytowane) @KonWoy ja mógłbym poprowadzić. Edytowane 27 Września 2017 przez ceberi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aassingo:) 187 Opublikowano 27 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 Jo tyż jestem chętna :v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
F1kSu 151 Opublikowano 27 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 Chętny! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonWoy 311 Opublikowano 27 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 Ze względu na brak współpracy między graczami, którzy chcieli uczestniczyć w evencie po stronie CT, zamykam temat jak i "rekrutację". Wszelkie pytania odnośnie eventu można zadawać do @Netherslay lub do mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi