Czaroo 7 Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Proszę o dodanie mi admina na tym serwerze, ponieważ miałem go jak było poprzednie forum a teraz go nie mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOOTEK 8 Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Jest od tego odpowiedni dział .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 http://forum.cs-classic.pl/index.php?/topic/5927-straci%C5%82e%C5%9B-premiumadmina/ Masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Masz odpowiedni do tego tematJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi