kAnia123 10 Opublikowano 29 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 Myślę ,że to co zapropnowałem jest bardzo dobre, dalej czekam, na uzasadnienie tego. I na odpowiedz , w tym mogą być różne informacje wpisując jedną komende... np. /sklepsms kupienie vipa ,ale to juz wiemy.. a informacje mogą też polegdać na zalozenia forum, dotacje, zakup czegoś do servera,..........dodałbym ,wiecej informacji na planszy gry , DUŻYMI LITERAMI.. WYŚWIETLANIE CO KTO MOZE ZROBIC ,,, chodzi mi o mozliwosci. Dziekuje , tak jak mowilem moge wspomoc. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tetsu 281 Opublikowano 29 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 (edytowane) Zakup vipa poprzez server zwiększył by się na 100% Edytowane 29 Września 2017 przez Memento Mori Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 29 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 W poprzednim temacie związanym z tym już napisałam swoje zdanie, weźmiemy to pod uwagę Nie musisz pisać kolejnych takich tematów, dziękuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi