Dr.Wiadro 166 Opublikowano 29 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 (edytowane) Nick:Dr.WiadroPowód rezygnacji:Brak chęci, brak ludzi na serwerzeCos od siebie: Po 8 miesiącach w administracji czas zakończyć sprawowanie funkcji admina. Widzę po sobie że ciężko mi jest wejść na serwer po prostu straciłem chęci. @Shino @vabastian Dzięki wielkie naprawdę za danie mi szansy. Mam nadzieję że nie było ze mną dużo kłopotów i dobrze spełniałem swoje obowiązki. Pozdrawiam ludzi z którymi grałem na JB: @TORAMARU @CYGAN xD @StyX @PelleK @GrzegorzxD @PIOTR_xD @OL*binek @Daumian Ciebie szczególnie @Nemuuuś. bo poznałem Cię jako pierwszego. Wrócę na JB mam tylko nadzieję że będzie do czego. Edytowane 29 Września 2017 przez Dr.Wiadro 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vabastian 169 Opublikowano 30 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 Przyjęte Flagi odebrane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 30 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi