Jeanette vi Rey 541 Opublikowano 1 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 Nominowany: @Zygi Czas na zadawanie pytań do piątku. (06.10.17r.) 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsukuyomi 629 Opublikowano 1 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 Cześć. Co jest twoim największym osiągnięciem? Wierzysz w miłość od pierwszego wejrzenia? Przeżyłeś kiedyś śmierć bliskiej osoby? Masz jakiś cel w życiu, do którego dążysz? Powodzenia. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BorixxX 1 350 Opublikowano 1 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 (edytowane) [P] siema [P] Jak życie? [P] Alkoholizację dalej prowadzisz? [P] Jak się opiekunuje? Lepiej niż kiedyś na jb? [P] Jakieś seciki nowe tworzysz? [P] Podanie na DD2 napiszesz? [P] Pamiętasz jakąś najdziwniejszą sytuację w twoim życiu? [P] @Mercus** bot? ;d [P] Czemuś na idolu nie śpiewał? [P] Piszesz na moda podanie? [P] Dobra tyle nara ;D Edytowane 1 Października 2017 przez I3orix 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 18 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 [P] Jak życie? [P] Nadal jesteś moim braciszkiem? [P] Śniłam Ci się znowu? XD [P] Kiedy przedstawisz mnie swojej dziewczynie? [P] Na co poświęcasz ostatnio najwięcej czasu? [P] Kiedy mi zaśpiewasz? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeanette vi Rey 541 Opublikowano 19 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 Czas minął. Czekamy na odpowiedzi @Zygi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi