horacurka13 44 Opublikowano 1 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 Tutaj zapraszam do typowania, kto według was wygra Premier League. Kto będzie najlepszym strzelcem tej ligi a kto największym przegranym. Według mnie wielkie szanse na wygranie PL ma Manchester City i Manchester United, te dwa kluby będą ze sobą rywalizować do ostatniego tchu, kropli krwi to jest mój typ. Król strzelców obstawie nietypowo ale S.Aguero. A największy przegrany to Arsenal który będzie poza pierwszą czwórka, a nawet pierwszą piątka. Zapraszam wszystkich do dyskusji : D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|Mort| 249 Opublikowano 1 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 według mnie duże szanse na wygranie PL ma chelsea mają mocną ekipe Na króla strzelców typu Alvaro Morate ze względu na moją sympatie do niego Największy przegrany to sądze podobnie z Arsenalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 1 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 Premier League wygra oczywiście Chelsea Najlepszym strzelcem będzie - Morata Największy przegryw - Arsenal Tyle do powiedzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horacurka13 44 Opublikowano 1 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 Widzę fanów Chelsea : D Lecz no, na chelsea nie można postawić z powodu małych wzmocnień, braku kilku solidnych napastników i ignorowaniu batsuyaiego jako rezerwowego napastnika. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arver 80 Opublikowano 1 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 Ja osobiście jestem wielkim fanem Liverpoolu Chciałbym bardzo aby Liverpool wygrał ligę ale uważam że w tym momencie jest to mało prawdopodobne ze względu na mocną ekipę z czerwonego Manchesteru oraz ekipy The Blues. Wchodzi w to kontuzja Adama Lallany (mojego idola) i zawieszenie Mane które już mija. Zatem najbardziej dla mnie prawdopodobna jest wygrana Manchesteru United 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horacurka13 44 Opublikowano 1 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 Liverpool bez wydania pieniędzy na obrone i bramkarza nie ma co szukać pierwszej trójki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 2 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2017 21 godzin temu, horacurka13 napisał: Widzę fanów Chelsea : D Lecz no, na chelsea nie można postawić z powodu małych wzmocnień, braku kilku solidnych napastników i ignorowaniu batsuyaiego jako rezerwowego napastnika. Owszem jestem fanem Chelsea, odkąd pamiętam i co sezon stawiam na nich, a nie dlatego ze kupili Morate czy też inne wzmocnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corey Graves 248 Opublikowano 3 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 Walka o Mistrzostwo pomiędzy mam nadzieję, że United, a City. Król strzelców Lukaku lub być może Morata, ale ten wyleciał na miesiąc z gry, więc nie wiem jak poradzi sobie po powrocie (tak samo jak Aguero). Najwięksi przegrani, pewnikiem jak zwykle 4rsenal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horacurka13 44 Opublikowano 15 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 Widać, po dalszych kolejkach CITY leci jak burza, liverpool remisuje z UNITED u siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eqk 440 Opublikowano 15 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 Liczę na mistrzostwo Manchesteru United, duże szanse ma również City, ale mam nadzieję że nie uda się im go zdobyć Królem strzelców będzie zdecydowanie Lukaku Nie postawię na "największego przegranego", gdyż - jak wiemy- liga angielska jest na tyle nie przewidywalna, że równie dobrze mistrzostwo może zdobyć drużyna typu Leicester 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skljk 763 Opublikowano 16 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Wygrany - Obstawiam na Chelsea Największy przegrany - Tradycyjnie już 4senal Król strzelców - Zdecydowanie Romelo Lukaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sleyu 144 Opublikowano 22 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 Dla mnie to chelsea Król strzelców - Lukaku bez 2 zdań. Przegrywem będzie - Liverpool. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pappa 9 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 (edytowane) Pasuje odnowić temat,wypisujcie faworyta na ten rok . Pewne pierwsze miejsce to Manchester City .Chelsea liczyć tylko,że będą w pierwszej czwórce ! . Królem strzelców zostanie Mohamed Salah na bank . Edytowane 8 Kwietnia 2018 przez Pappa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi