Kaszalot spermacetowy 13 Opublikowano 1 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 1. Twój Nick KSNG csgo-skins.com na forum kaszalot spermacetowy 2. Kto zawinił? (admin/gracz) Admin 3. Nick oskarżonego Arashi Akina 4. Steam_ID oskarżonego 5. Data i godzina zdarzenia 20:03 2017-10-01 6. Mapa Cs_office 7. Opis sytuacji Admin się upiera że nie mogę mieć reklamy w nicku chociaż na forum w regulaminie jest napisane "1.1.5. Zakaz ustawiania nicku reklamujący inny serwer lub/oraz sieć [Ostrzeżenie. / Kick. / Ban na tydzień.]" Czyli mogę mieć reklamę tej stronki 8. Dowody (demko/screeny/świadkowie GoTV z mapy cs_office z godziny ok 20. dnia 01 miesiąca 10 roku 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajuN 682 Opublikowano 1 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 Skargę oczywiście odrzucam. Admin jak najbardziej ma rację. Głównie chodzi tutaj o to, że przez reklamy stron internetowych właśnie są największe problemy. Nie wiem jak jest aktualnie, natomiast wcześniej większość tych stron, była po prostu ustawiona, przez co bardzo dużo ludzi traciło swoje skiny. Gdy młodsza cześć ludzi na serwerze widziała u innych owe reklamy, później wchodzili tam również i kończyło się to tym, że mieli do nas później problemy. Nie chce więcej słuchać, że ktoś kogoś okradł, czy zniknęły mu itemy. Każdy ma swój mózg, natomiast nie każdy potrafi go używać. Skoro uważasz to za problem ten punkt zostanie dodany do regulaminu. Uważam, że wszystko zostało wyjaśnione, skargę odrzucam. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajuN 682 Opublikowano 1 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi