PoLaR 223 Opublikowano 4 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 (edytowane) Witam. Wszedłem dzisiaj na serwer i mam 132hp zamiast 170hp. Ps. Niektórzy gracze mają więcej hp np zamiast 125 hp mają 157. A niektórzy jak ja czyli mają zmiejszone HP!! @TomeK. wiem dlatego informuje opiekuna żeby naprawił to Edytowane 4 Października 2017 przez Polar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsukuyomi 629 Opublikowano 4 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 (edytowane) @Polar możliwe, że to tylko chwilowy bug. Będzie w niedziele nowa edycja, opiekun może po prostu coś sprawdzał. @Polar to z takimi sprawami, lepiej na pw. Edytowane 4 Października 2017 przez TomeK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 4 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 Potwierdzam, takie coś to na PW. Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi