Kasia! 3 386 Opublikowano 5 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Utwór Miesiąca: https://forum.cs-classic.pl/topic/54432-quebonafide-x-matheo-królem-być/ Filmik Miesiąca: https://forum.cs-classic.pl/topic/60110-powrót-do-farcry-2/ 17 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsukuyomi 629 Opublikowano 6 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 Jak zawsze, najlepsza! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arver 80 Opublikowano 6 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 Czytałem, bardzo fajna gazetka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 6 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 3x jest mowa o mnie Super ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orzeł 216 Opublikowano 6 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 Nie za dużo Mercus'a? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 6 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 Jak zawsze bez zmian, super gazetka! 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deusik 69 Opublikowano 6 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 Spoko gazetka ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masakracja 58 Opublikowano 6 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 Ile zajmuje czasu stworzenie takiej gazetki? Teraz, Kasia! napisał: Ale tak podsumowując, to się opierniczam i powinnam zrobić coś lepszego. Wyjęte prosto z moich ust Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 6 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 Godzinę temu, Masakracja napisał: Ile zajmuje czasu stworzenie takiej gazetki? Z tym szablonem tak z niecałe 2h z szukaniem informacji. A szablon robiłam w sumie tak z 5h. Bo miałam zupełnie inaczej go zrobić. Ale tak podsumowując, to się opierniczam i powinnam zrobić coś lepszego. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi