Essa 4 Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Nick : EssaLink do SSów : Ss'ów nie ma.Wycinek z konsoli :BUILD 5787 SERVER (0 CRC)Server # 22[AMXBans] ===============================================[AMXBans] You are banned from this Server![AMXBans] You are permanently banned.[AMXBans] Banned Nickname : Cs-Boobs.xaa.pl[AMXBans] Reason : ' REKLAMA '[AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Your SteamID : ' VALVE_0 : 4 : 5067376 '[AMXBans] Your IP : ' 89.70.198.169 '[AMXBans] ===============================================Kicked by Console: You are BANNED. Check your console.Kicked : You are BANNED. CheckSerwer : Zombie. Witam mógłbym prosić o Ub. Gram 2 raz w Cs i trochę go nie ogarniam. Wszedłem na inny serwer i jakoś nick mi w grze zmienił. Wchodzę na Wasz Serwer i Dosałem Bana na stałe. Obiecuję że już nie będę wchodził na inne serwery. Z góry przepraszam i obiecuję że to się nie powtórzy. Była Taka Sytacja że pobrałem Cs z Torrentów. Dostałem Ip Od Kolegi i polecił mi że macie Zajebis**** Zombie mod. Postanowiłem że zagram i już mi się pobrało i napisałem koledze że już wbijam i ciągle mnie wywalało i jak wszedłem tam za 4 razem dostałem Bana. Chcę prosić o Ub a nawet błagać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 ub za 5 minut /cl 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi