Julka |YOLO| 0 Opublikowano 8 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 1. Nick:|Y|O|L|O| 2. Imię:Julka 3. Wiek:15 4. Znajomość amxmodmenu (0-10): 5/10 5. Sprawny i działający mikrofon: 6. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/|Y|O|L|O|/193.33.177.101:27156/ 7. Parę słów o sobie **:Jestem 15 letnia lubię jeźdźić konno 8. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:Ponieważ jest od tej pory dużo cheaterów i Sprinterek mi polecil 9. Czy posiadasz STEAM? (Tak/Nie):Nie 10. Ile czasu możesz poświecić na serwerze:3-5 Godz dziennie 11. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):poniedziałek,wtorek,środa,czwartek,piątek,sobota,niedziela 12. Staż w Counter-Strike 1.6:7lat 13. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemciooo 608 Opublikowano 8 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 (edytowane) Odrzucam, ponieważ oszukujeszczęśliwego nas, że masz tyle lat. Wiele osób denerwowałaś swoim mikrofonem (piskiem głosem) i raz nawet otrzymałaś ode mnie bana. Poza tym: -Konto pod podanie -GT -Brak doświadczenia na podobnym stanowisku Pozdrawiam Ja dodam ze swojej strony, że nie interesują mnie kłamstwa - gt użytkownika rolooo - fałszywa tożsamość. Pozdrawiam ~ @Mercus** Edytowane 8 Października 2017 przez Mercus** Dodanie kilku słów od siebie. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemciooo 608 Opublikowano 8 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi