xkedi 0 Opublikowano 9 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 Twój nick: xkedi Nick oskarżonego: Piotr IP/SID oskarżonego (komenda status): Godzina i data przewinienia: 9.10.2017 20:23 Dowody (demo, SS, świadkowie):Opis sytuacji: Gram sobie na serwerze, przeszedłem mapkę, ustawiłem się w kolejce do terro i nagle ban za robienie ducha. Tylko ja jestem ciekawe jak tego ducha zrobiłem, ponieważ stałem od przeciwnika dobre parę kroków. Na dodatek nie dał mi ostrzeżenia. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 9 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 Dlatego piszę po raz kolejny, że admini mają dawać ostrzeżenia na tsay, a nie od razu dawać surową karę tym bardziej jak to pierwsze przewinienie. Czekam na wyjaśnienie od @PIOTR_xD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIOTR_xD 375 Opublikowano 9 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 Ostrzeżenia były, na mikro ode mnie jak i od innych graczy. Ile razy mam jeszcze powtarzać jedno i to samo. Chodzi mi o to że stali gracze którzy grają u nas na co dzień, nadal sie do tego nie stosują. Oczywiście nowych graczy trzeba o tym uświadamiać. jednak w tym przypadku wyglądało to troszkę inaczej (przynajmniej z mojej perspektywy). Dawałem się graczowi, on bił mnie a ty stałeś w bezpiecznej odległości i nagle stanąłeś obok nas. Z mojego pola widzenia wyglądało to trochę chamsko i stąd taka reakcja. Jak tak teraz o tym myślę, to po prostu mogłeś przypadkowo nacisnąć W i podejść. Jeśli tak było to oczywiście przepraszam. To tyle i mam nadzieje ze już nie będzie więcej takich sytuacji z moich strony, bo ostatnio się tego troszku nazbierało 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 10 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 Skargę przyjmuję, ale admin nie dostanie ostrzeżenia. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 10 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi