Mandarynka! 0 Opublikowano 10 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 Nick:Mandarynka! Wiek:12 Kilka słów o Tobie:Jestem Tomek,mieszkam na wsi mam 12 lat Dlaczego starasz się o tę funkcję?:Bo chcę zadbać w końcu o porządek na serwerze, a z Tą posadą potrójna motywacja do gry i działania! Czy posiadasz doświadczenie jako admin?:Tak Gdzieś tak 8/10 Link do Twojego GameTrackera:https://www.gametracker.com/mandarynka123123/ Znajomość AMX (dobra, słaba / 1-10):7 Staż w grze:Gram na deathrunie około 1 i pół miesiąca Ile czasu możesz poświęcać serwerowi? (dni robocze, weekendy):Dziennie gram na serwerze około 2-3 nawet 4 godzin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 10 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 Nie spełniasz nawet 1 wymagania,aby dostać administratora serwera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 10 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi