6ABeCeDe9 2 Opublikowano 11 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 Witam. Co myślicie o tym avatarze i sygnaturze? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 11 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 No nie powiem, ladnie to wygląda, nie jest ani za dużo ani za mało czyli to co lubie najbardziej. Leci plusik oczywiście Ps: W jakim programie pracujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 11 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 17 minut temu, Wercia. napisał: Ps: W jakim programie pracujesz? Paint xD Trochę słabe te prace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsukuyomi 629 Opublikowano 11 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 No słabe te prace ;v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
6ABeCeDe9 2 Opublikowano 11 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 Godzinę temu, Wercia. napisał: No nie powiem, ladnie to wygląda, nie jest ani za dużo ani za mało czyli to co lubie najbardziej. Leci plusik oczywiście Ps: W jakim programie pracujesz? Photoshop CS6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeanette vi Rey 541 Opublikowano 11 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 Może się nie znam na grafice, ale jakby ktoś mi dał takie prace do mojego zlecenia to bym nie zwróciła nawet uwagi. Jeżeli jesteś początkujący to w sumie w miarę okej, a jeśli już masz trochę za sobą to Ci powiem, że nie tędy droga. Nie ma w tym nic specjalnego. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 13 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 Te prace to tylko baza na teksturze, dodanie napisu i tyle. Dla mnie nie pokazuje w żaden sposób możliwości. Brak zabawy kolorami, kontrastem itp. Jedyny plus, że nie jest "nasrane" na pracy czego osobiście nienawidzę. Pobaw się tym,pokaż co potrafisz, bo na prawdę, ale każdy mógłby to sobie zrobić w paincie. Powodzenia, czekam na więcej 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sleyu 144 Opublikowano 22 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 Dla mnie jest to tylko napis na bazie nic więcej,nie ma co opisywać.Nie było tu „pokazu talentu” lecz mi się to podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnowSh0T 6 Opublikowano 24 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 Nawet Fajny wygłod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rumu. 109 Opublikowano 28 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 Ładnie, tylko chyba za mało pracy w to wlożyłeś bo to tyko napis na tle bez wybuchów i pościgów. Ale jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trojka 74 Opublikowano 29 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 Proste ale ładne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bequdas 30 Opublikowano 31 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 Myśle że takie sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 9 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Mnie sie podobaja Nie jest przesadzone a w oczy nic nie razi Zwykly, prosty po prostu ladny avatar i sygnatura + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BorixxX 1 350 Opublikowano 11 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 Mi osobiście awatar w ogóle się nie podoba. Za to sygna bardzo fajna, oczywiście patrząc na styl bo kolor już nie koniecznie, kwestia gustu . Jeżeliby zmienić kolor to taką sygne sam bym chciał ;d. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi