Jeanette vi Rey 541 Opublikowano 11 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 Za co chciałbyś podziękować Bogu (lub ogólnie jeżeli ktoś jest nie wierzący)? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hepi 88 Opublikowano 11 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 Za świetnych rodziców, zdecydowanie <3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 11 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 Że po wypadku samochodowym mogę normalnie chodzić, ogólnie funkcjonować, za mamę, rodzeństwo oraz za przyjaciół! 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
____ 629 Opublikowano 11 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 Za to, że jestem 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 11 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 Za to, że mamy taki wspaniały rząd w Polsce. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tim0rE 350 Opublikowano 11 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 Za nic. Nie jestem wierzący(ateista). Patrząc na dzisiejszy świat to nie ma nawet za co dziękować. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemciooo 608 Opublikowano 11 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 Za dach nad głową i wspaniałą rodzinę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huczin 301 Opublikowano 11 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 Za mój "kiepski" stan psychiczny oraz "niedorozwój" emocjonalny i umysłowy przez co część ludzi ma mnie za świra, oraz za to że posiadam "inny" sposób myślenia od reszty znanych mi ludzi i dostrzegam rzeczy, których Oni nie są w stanie dostrzec co skutkuje tym, że jestem niezrozumiany wśród społeczeństwa TAK... nie leczę się Pozdrawiam serdecznie 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 11 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 Bogu nie mam za co dziękować bo wszystko co osiągnąłem to wyłącznie sukces mój i moich bliskich. Mogę podziękować za dach nad głową, za to że nie chodziłem głodny, zawsze jakoś wyglądałem, za to że wiodę godne życie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skljk 763 Opublikowano 11 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 Ogólnie to za to , że jestem na tym świecie że jestem troszkę szalony (mocno) i za to że cs-classic to najlepsza sieć hihi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi