Jeanette vi Rey 541 Opublikowano 12 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 Jaki był Twój najdziwniejszy sen? Napis by @Wercia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol1925 131 Opublikowano 12 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 Raz miałem taki fajny w sumie jak leżę w stodole na sianie i nagle budzą mnie 3 pół nagie greczenki 2 z nich troszku takie ciemne ale przecież z ciemnymi to nie grzech ale wtedy pojawił się problem zadzwonił budzik i na tyle z pięknych greczenek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keszkeszeszke 250 Opublikowano 12 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 Najdziwniejszym moim snem było to, że śnił mi się sen w śnie i tak w nieskończoność XDDD aż w końcu się obudziłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsukuyomi 629 Opublikowano 12 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 Cały czas mam dziwne sny. Ale taki najbardziej, to jak byłem na żywo w grze XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orzeł 216 Opublikowano 12 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 Grałem w Reprezentacji Polski i Lewy był moim kumplem :v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 12 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 Że arabów goniłem z teleskopem ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 12 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 Chyba takim najdziwniejszym moim snem było to że znajdowałam się na planecie gdzie budynki, ludzie itp byli w postacie pierogów ruskich lol Chociaż moje sny są czasami zbyt chore ( ͡° ͜ʖ ͡°) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tim0rE 350 Opublikowano 13 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 Tak więc śniło mi się że jestem w świecie baku-ganów jako bakugan. I miałem jakaś walkę i jak się zaczęła okazało się że byłem transformerem xDD i tak cały czas, aż się w końcu obudziłem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 14 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 Rozne rzeczy, przypadki, bycie niestworzonymi przedmiotami XD@Zygi a ja myślałam, że coś innego braciszku ;3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|Mort| 249 Opublikowano 14 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 Że miałem dziewczyne kappa 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi