neska. 3 198 Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Imię : Magda. Wiek : Za 10 dni 15. Ilość spędzanego czasu na forum (w godzinach) : ok. 21 ale nadrobię ten czas. Doświadczenie w kwestii (ten dział w którym chcesz być np Wywiady/dzienniki/tygodniki itp) : Redaktora miałam już nie raz na innych forach, chodzi mi że robiłam już różne wywiady i moim zdaniem były dobre , a zresztą sami to ocenicie Znajomość z większością użytkowników: Jasne Dlaczego ja ?: Na forum jest mało redaktorów, więc myślę że się przydam Moim zdaniem na te stanowisko osób nigdy za wiele. WYMAGANIA: 1.Minimum postów 60(małe wyjątki) Tak 2. Co najmniej 10h na forum(wyjątki) Tak 3.Brak ostrzeżeń.(obowiązkowo) Tak 4.Dobra znajomość ortografii(obowiązkowo) Jasne 5.Co najmniej 20 dni na forum.(obowiązkowo) TAK 6.Minimalny wiek 15 lat.- Można powiedzieć że jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChiLL 74 Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Na tak, przyda się redaktor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeRRorKa 24 Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Tak jak chill, na tak, przyda się redzio ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOOTEK 8 Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Także na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Paaula;* Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 TAK przyda nam się redaktor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 jestem na TAK, wszystko ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Cuzco Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Na tak. -Wymagania spełnione.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanti. 42 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Jestem na tak. Widać, że dziewczyna się stara. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Na TAK -wymagania spełnione -100% że ogarnie ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: PrzyjętaJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi