RunFastRUN! 0 Opublikowano 14 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 (edytowane) Nick: RunFastRUN! a zostałem zbanowany na DodoLink do SSów: Nie mam ponieważ nigdy nie grałem na tym serwerze :/Wycinek z konsoli(bez IP)*: [CSC]-------------------------------------[CSC] ||| Zostales zbanowany! ||| Nick: Dodo ||| Powod: MultiHack ||| Nalozono: ||| Czas bana: zawsze ||| Mapa: map ||| Pozostalo: ||| Ban wygasa: Nigdy [CSC]-------------------------------------[CSC] Serwer: DeathrunLink do bana: Nie mam linku bo jeszcze nie byłem na tym serwie musiałem złapać ip gracza ktory został zbanowany. Edytowane 14 Października 2017 przez RunFastRUN! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 14 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 http://amxbans.cs-classic.pl/bans/21451.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 14 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Jeden z moderatorów działu udzielił Ci odpowiedzi. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi