Jeanette vi Rey 541 Opublikowano 14 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 Gatunek: Dramat Premiera: 12 luty 2012 (Polska i Świat) Reżyseria: Michael Sucsy Produkcja: Stany Zjednoczone Scenariusz: Abby Kohn Marc Silverstein Michael Sucsy Opis Filmu: Film opowiada o młodym małżeństwie, zakochanym w sobie po uszy - Paige(Rachel McAdams) i Leo(Channing Tatum). Niestety dochodzi do wypadku, który odmienia ich całe życie. Leo wychodzi z tego cało, lecz niestety Paige traci pamięć z ostatnich 5 lat. Nie pamięta swojego męża ani tego, że go kocha. Mężczyzna robi wszystko, aby pomóc ukochanej, niestety nie wszystko idzie po jego myśli. Moja Opinia: Osobiście nie przepadam zbytnio za romantycznymi filmami, aczkolwiek "The Vow" spodobał mi się i to bardzo, być może przez to, że gra tam jeden z moich ulubionych aktorów Channing Tatum. Nie jest to wyciskacz łez, jak według mnie, ale też z uśmiechem raczej się tego nie ogląda. Całościowo jest to świetny film, świetne aktorstwo jak i wykonanie. Nie jest to kolejny pusty i przesłodzony film o miłości, a o tym jak miłość może być silna. Idealny film na jesienno-zimowy wieczór. Ciekawe jest też to, że jest to film oparty na prawdziwej historii, co działa jeszcze bardziej na wyobraźnie i po obejrzeniu u niektórych pada pytanie - "Jak ja bym się zachowała w takiej sytuacji?" Bardzo polecam wszystkim. Zwiastun: https://www.youtube.com/watch?v=BBwdJEor21s 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsukuyomi 629 Opublikowano 14 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 Hm, film wydaje się ciekawy i godny obejrzenia. Plusik za recenzję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoLaR 223 Opublikowano 14 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 Dzięki tobie obejrzałem ten film (spodobał mi się) Na początku wydawało mi się, że ten film jest głupi itd ale teraz polecam go kazdemu... Leci + 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi