skljk 763 Opublikowano 14 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 (edytowane) A więc tak mam taką propozycję jest nią NOWE ŻYCZENIE Mogłoby się nazywać - ZESTAW BUNTOWNIKA OPIS - po wybraniu tego życzenia na czacie ukazywał by się napis +respekt (dla zmylenia strażników) w rundzie następnej po wybraniu życzenia gracz otrzymywałby do ekwipunku - p250 oraz flashbanga Mam nadzieję że spodoba wam się mój pomysł Edytowane 14 Października 2017 przez SKLEJ TAM 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsukuyomi 629 Opublikowano 14 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 Głupszego pomysłu nie widziałem. Każdy strażnik wiedział by, że ten gracz faktycznie wziął to twoje życzenie lub normalny respekt. Poza tym, zbyt bardzo ułatwił to bunty. Nie I takie rzeczy piszemy w temacie "Propozycje". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|Mort| 249 Opublikowano 14 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 (edytowane) po 1 Do tego jest specjalny temat po 2 Prawdopodobnie by każdy to brał i za każdym razem gdy jest +respekt to by się zaczynało prowadzenie takie jakby był duszek. Pomysł bezsensu aczkolwiek + za pomysłowość Edytowane 14 Października 2017 przez SharD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sozzak 16 Opublikowano 14 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 Na dłuższą metę to by moim zdaniem nie miało zastosowania. Praktycznie co 1 rundę by był udany bunt z tym życzeniem. Jednak fajny pomysł z tego jest i można coś podziałać w tym kierunku, lecz bez tej p250. np. że masz 10% szans z tym życzeniem, że poleci ci petka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tim0rE 350 Opublikowano 14 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 jak dla mnie pomysł w połowie ok ale zmienił bym: - Usunąłbym p-250 i dał za to flashbanga, smoke, granat oraz kevlar z hełmem. p-250 byłaby za mocna a moja propozycja zestawu wydaje mi się lepsza + za pomysł 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bazyl 6 Opublikowano 14 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 Myślę ze bardzo dobry pomysł ale Zamiast p250 był by digl z jednym pociskiem w magazynku i nie widac go na pasku ani na przeszukaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonWoy 311 Opublikowano 20 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 Mniej więcej to samo co w propozycjach cytuję: W dniu 18.10.2017 o 22:28, KonWoy napisał: A może by tak dodać jeszczę deagle z 1 ammo? Albo zeus z nieskończonym ammo? I jeszcze jakąś pompę, żeby ewentualnie dobić CT'ka? NIE, wystarczająco jest już łatwo się zbuntować 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi