boblee 202 Opublikowano 14 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 (edytowane) Cześć ostatnio planuje sobie kupić PUBG'a ale nie wiem czy mi pójdzie na moim składaku mój komp: Procesor: Intel Core i5-3570 @ 3.40GHz Windows 10 DirectX 12 Karta graficzna: amd radeon hd 7350 grapichs 300 gb wolne na dysku 4gb ramu (dokupuje kolejne 4) czyli razem 8 GB RAMU Wymagania na PUBG'a System operacyjny: 64-bit Windows 7, Windows 8.1, Windows 10 Procesor: Intel Core i3-4340 / AMD FX-6300 Pamięć: 6 GB RAM Karta graficzna: nVidia GeForce GTX 660 2GB / AMD Radeon HD 7850 2GB DirectX: Wersja 11 Miejsce na dysku: 30 GB dostępnej przestrzeni P.S Chciałem się tylko dowiedzieć czy pójdzie mi na najniższych ustawieniach w 60 klatkach, bo ja na kompach sie nie znam ;/ Edytowane 14 Października 2017 przez h1roto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar 169 Opublikowano 14 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 Wymagania, które napisałeś, są to wymagania minimalne, tak więc na pewno w 60 fps nie pograsz 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donozor 129 Opublikowano 14 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 Chyba nawet się nie odpali, GB za karta graficzna oznaczają jaka rozdzielczość tekstur odpala gra Twoja ma 0.5GB a minimalna wymagana jest 2GB. Jeśli planujesz zakup na Steamie istnieje opcja zwrotu pieniędzy jak nie nadużywałeś tej funkcji i nie przekroczyłeś 2h to powinieneś otrzymać zwrot w ciągu tygodnia. Szczegóły tutaj: http://store.steampowered.com/steam_refunds/?l=polish Ostatnio korzystałem z tego gdy h1z1 mi nie działał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi