Son of the Scream 74 Opublikowano 15 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 (edytowane) 1. Twój Nick:Son of the Scream 2. Kto zawinił? (admin/gracz):Admin 3. Nick oskarżonego:Gho$t 4. Steam_ID oskarżonego:Nie mam 5. Data i godzina zdarzenia:14.10.2017 godz. ok. 23.00 6. Mapa:ba_jail_solar_beta2 7. Opis sytuacji:Będąc na climbie gracz Sklej tam skrócił sobie drogę i pobiegł po podłodze i potem skoczył na pierwszy stopień. Ghost mówił, że ja też tak zrobiłem i mnie zabił. Podczas tłumaczenia zajścia Ghost dalej trzymał się swojej wersji i nie chciał mnie odrodzić 8. Dowody (demo/screeny/świadkowie):Sklej tam może potwierdzić http://320879.node60.pukawka.pl/dem-ba_jail_soar_beta2-1508015340-1508016540.zip-demko do mapy 9. Wynik/numer rundy/czas:Runda 4 3-0 dla tt @GhosttNie wiem czy to można zobaczyć na demku ale pisałem Ci cały czas, że to nie ja a Sklej tam potwierdzał. Ponad to Ceberi mimo iż nie widział próbował mi to wytłumaczyć. Poprostu nie patrzysz na Admin chata @TomeK. chodzi tu o to ze pisałem mu na u@ ze to nie byłem ja lecz cały czas trzymał się swojego. Nie prawda @Ghostt ze byś mnie odrodził bo tego nie zrobiłeś a teraz piszesz, że gdybym napisał.... konkretnie o to mo chodzi a nie o fk bo to może się każdemu zdarzyć. @KonWoy sorry ale nie mam możliwości sprawdzenia poniewaz pisze z telefonu Edytowane 17 Października 2017 przez Son of the Scream Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skljk 763 Opublikowano 15 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 Potwierdzam że wystąpiła taka sytuacja 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghostt 36 Opublikowano 15 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 (edytowane) Nie mogę wierzyć każdemu tt, bo zapanowałby chaos, gdybyś to napisał na u@ (wtedy masz 100% pewności, że Ci uwierzę, co najwyżej jakbyś skłamał na admin czacie to byś dostał bana) i bym Cię odrodził, zaś potem bym sobie sprawdził demko. Nawet jeśli to niesłuszny kill, jaki jest sens robienia afery jednym killem? Gdybym banował każdą osobę za fk, to nie grała by połowa serwera, a każdemu zdarza się pomyłka, widziałem 2 osoby które skróciły tor przeszkód więc ich zabiłem. edit.2 obejrzałem demko i się niestety pomyliłem, przyznaję się, ale nikomu się nic nie stało, zwłaszcza, ze wraz z współprowadzącym zrobiliśmy samobójstwo przypadkowe więc i tak i tak nici by było z życzenia nawet jakbyś przeszedł dalej, także sorki. Edytowane 17 Października 2017 przez Ghostt 3 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsukuyomi 629 Opublikowano 17 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 @Ghostt wyjaśnił sytuację. Poza tym, jak dla mnie bez sensownego jest pisanie takich skarg. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonWoy 311 Opublikowano 17 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 W dniu 15.10.2017 o 17:42, Son of the Scream napisał: Prowadzenie Ceberiego po black and yellow to nie wynik, ani numer rundy, ani czas 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Netherslay 171 Opublikowano 17 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Musisz napisać mi przynajmniej numer rundy, masz czas do piątku inaczej skargę zamykam. Jeśli nie będziesz wiedział jak, to pisz do mnie na steamie lub forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Netherslay 171 Opublikowano 18 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 Nie ma sensu pisania skarg o jednego Freekill'a rozumiem, że potrafi zdenerwować jeśli faktycznie to ty masz racje, no ale to nie jest jakaś ogromna tragedia Niemniej jednak FK był, a jego odrzucenie było niepoprawne więc admin @Ghostt otrzymuje ostrzeżenie. @Ghostt w powodzowie FK więzień również nie może kłamać, prawidłowym zachowaniem byłoby jego ożywienie, sprawdzenie demka i w przypadku gdy gracz jednak nie mówił prawdy ukaranie go.@TomeK. po raz kolejny twoja wypowiedź nic nie wnosi do skargi, każdą twoją bezsensowną wypowiedź w dziale skarg zgłaszam, a następnym razem osobiście napiszę do moderatora żeby Cie za nie odpowiednio nagrodził 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Netherslay 171 Opublikowano 18 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi